Кифлички с шоколад
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2014 Направих баницата с повечко зелен лук поради липса на праз, а от себе си добавих 2 стръка пресен чесън и 4 яйца. Лошото е, че изчезна много бързо, но аз по това познавам, че съм се справила добре. Благодаря за рецептата!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2014 Тази баница я приготвям много често, но към плънката добавям и 2-3 яйца.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 тази рецепта изобщо не може да ме впечати,сготвих я и не ми хареса много
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2013 Много полезна и вкусна баница. Приготвя се доста бързо. А вкусът й е неописуем ... наситен и много ароматен. Научих я от майка ми, ще се радвам да науча хората в страницата на Бон Апети, да я предам нататък :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2014 Разбира се, и с други зелении е чудесна :))
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...