Брауни „Албинос“
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2016 Много вкусна
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 страхотна
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
02.01.2015 Правих тиквеник за Бъдни вечер защото е постен. Един съвет от мен не слагайте захарта в тиквата, въпреки, че има галета, за да поеме влагата. По-добре е да се прави плънката без захарта и галетата и към нея да се добавят по желание стафиди. Взимат се по 2 кори и между тях с лъжичка се ръси захар. Върху втората кора се ръси също захар и в единия край се слага плънка. А ако и тиквата е достатъчно сладка - поръсването с пудра захар натежава доста на сладостта.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...