Бухти с крем сирене
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2020 Не се получава баницата. Заливката се изпича много по-бързо от корите и остава сурова от вътре, а ако искам да я доизпека отвътре, тогава отгоре загаря.
Следвам точно рецептата и два пъти я пробвах:
-първия път, на режим горен и долен нагревател (200градуса)
-втория път, на режим вентилатор + нагревател (200 градуса)
Правил съм много нормални баници преди това, но там винаги сместа се слага вътре между слоевете. Просто това количество смес, което сте дали в рецептата е твърде много, за да стои отгоре.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...