Бухти с крем сирене
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.12.2020 Не се получава баницата. Заливката се изпича много по-бързо от корите и остава сурова от вътре, а ако искам да я доизпека отвътре, тогава отгоре загаря.
Следвам точно рецептата и два пъти я пробвах:
-първия път, на режим горен и долен нагревател (200градуса)
-втория път, на режим вентилатор + нагревател (200 градуса)
Правил съм много нормални баници преди това, но там винаги сместа се слага вътре между слоевете. Просто това количество смес, което сте дали в рецептата е твърде много, за да стои отгоре.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...