Банички с манатарки и пекорино

Бързо и вкусно
Източник: Margarita Ruslanova
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 10.04.2023
Банички с манатарки и пекорино
Банички с манатарки и пекорино
 
Необходими продукти:
1 пакет триъгълни кори (или обикновени)
масло за намазване
бял и черен сусам за поръсване

за плънката:
250 г манатарки
2 яйца
200 г сирене „Пекорино“ (или друго)
1 ч.л. сусамово олио
1 с.л. сос „Уорчестър“
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Гъбите се почистват и се нарязват на кубчета. Яйцата се разбиват. Всички продукти за плънката се разбъркват до хомогенизиране.
2
Плънката се разпределя в корите и се завиват пурички. Подреждат се в намазнена тава, намазват се с масло и се поръсват със сусам.
3
Пекат се в предварително загрята на 200 градуса фурна за 10-тина минути.

Съвет:
Съвет: По желание може да запържите леко гъбите в масло предварително.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: