Бисквити „Сълзица“
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
26.11.2017 Това е една от най-любимите рецепти на моето семейство. Десертът е лесен за изпълнение. Вкусен, нежен за небцето. Най-бързо изчезващ от чинията. Браво на този, който е измислил тази вкусотия!
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2016 Вече ни е любимо!
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2016 Много хубав десерт!
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
22.11.2016 Сложих кафява захар в тестото за блата, стана много вкусно.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2016 Вкусно стана, но блатът ми се разпадна при навиването, особено втория път след като го намазах с крема. Да не би да съм го завила твърде горещ?
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...