Шоколадов пудинг с лешници
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2013 Крема за тортата го направих с течна сметана около 0,700 мл и около 2 ч.ч захар с 2-3 капки ромова есенция. Получи се една невероятна торта.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...