Бананов кейк с лешникова глазура
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.07.2017 Много интересна рецепта. Отне ми доста време да я приготвя, но си заслужаваше. Следващия път ще намаля количеството смес за блатовете с 1/3 или дори наполовина за да се усещат повече кремовете, а и да стане малко по-ниска.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2014 много хубава по хубава от неделя
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2014 Обожавам я и за това я правя,купувам бананите,но си имам собствено производство лешници,те са ми от полза за стимулиране на черния дроб.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2014 Много вкусна торта!!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2014 Супер!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...