Бананова панакота

Вкусна, лесна и достъпна
Източник: Svilena Drumeva
ТИТЛА: Чирак
Дата: 09.06.2015
Бананова панакота
Бананова панакота
Бананова панакота
Бананова панакота
Бананова панакота
 
Необходими продукти:
400 мл прясно мляко
200 мл сладкарска сметана
100 г захар
1 банан
1 пакетче желатин (8 г)
1 ванилия


Начин на приготвяне:
1
В дълбок съд смесете прясното мляко, сметаната, захарта и нарязания банан.
2
Добавете ванилията и пасирайте до хомогенна смес.
3
Накиснете желатина в малко вода, докато набъбне.

4
Загрейте сместа, докато кипне, след което дръпнете съда от котлона и оставете настрана, да се охлади.
5
Разтопете желатина на водна баня. Оставете го да изстине, добавете го към останалата смес и разбъркайте.
6
Разпределете десерта в купички и ги оставете в хладилник за няколко часа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: