Балканджийско кьопоолу

Хотелски комплекс "Бръшлян", град Трявна
Източник: Бон Апети
Дата: 26.12.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
150 г сирене
5-6 печени чушки
5-6 скилидки чесън
1 печен патладжан
1 домат
7-8 стръка магданоз
3 с. л. майонеза
черен пипер и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Балканджийско кьопоолу
Патладжанът, доматът, чесънът, магданозът и чушките се накълцват наситно и се поставят в купа.
2
Балканджийско кьопоолу 2
Сиренето се натрошава и се смесва със зеленчуците. Прибавя се майонезата, разбърква се и се подправя със сол и черен пипер на вкус.
3
Балканджийско кьопоолу 3
Кьопоолуто може да се декорира с резени домати, шайби лук и стръкове магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: