Багета със зеленчуци и риба тон

Багетата е френски хляб с хрупкава коричка, известен още като франзела. Малките багети се използват най-често за сандвичи, а нарязани на филийки се сервират с пастет и сирена, но комбинацията с риба тон, не може да се сравни с нищо друго.
Източник: Ди Алба
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 20.02.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 консерва риба тон (в собствен сос)
1 с. л. каперси
2 с. л. майонеза
1 шепа ситно нарязан червен лук
1 шепа ситно нарязани печени чушки
1 шепа ситно нарязани домати
1 шепа ситно нарязани маслини (без костилки)
зехтин
лимонов сок
маруля
багета

Бон Апети препоръчва:

 

Начин на приготвяне:
1
В голяма купа смесете рибата тон, каперсите, майонезата, лука, чушките и лимонов сок на вкус.

2
Разбъркайте, до хомогенна смес.

3
Разрежете багетата на две части.

4
Сложете лист маруля върху долната половина от багетата.

5
Изсипете сместа върху марулята и я разпределете равномерно.

6
Поръсете с доматите, маслините и малко зехтин.

7
Багета със зеленчуци и риба тон 7
Поставяте горната част на багетата и сервирайте.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


182 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: