Багетите се режат през средата, намазват се с тънък слой маргарин и се покриват с нарязаната салата, смесена с накълцания лук. Отгоре се реди от сьомгата, нарязана на тънки ленти.
Дресингът се приготвя, като се смесват накълцаните чесън и магданоз, сокът от лайма, зехтинът и се овкусява със сол и пипер. Поднася се отделно към сандвича и се залива непосредствено преди консумация. С него може предварително да се овкуси марулята.
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...