Биволско мляко с рози и ананас
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Мариана, в продуктите е написано, че 1 ч. ч. захар се използва за блата и 100 г захар се слага за сиропа.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тортата в хотела е много вкусна, но това не е оригиналната рецепта
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тази торта съм я опитвала в Гранд Хотел София и е уникална, но искам да попитам 1 ч. ч. захар се добавя в сиропа, нали?
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...