Домашни кълнове
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
01.12.2016 Елена, времето за накисване на други ядки е същото (универсално е). Важно е, ядките да са добре накиснати, за да могат след това да се смелят добре.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2016 На мен много ми харесва (но на някои хора у дома ще им е нуужно време да приемат, че това все пак е различно от прясното мляко). Какво е времето за предварителното накисване на други ядки - кайсиеви, лешници?
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2015 Благодаря за рецептата и видеото!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
09.01.2015 Идеално за диетата на мъжа ми, а и за здравето на цялото семейство.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2014 Уникално вкусен заместител на прясното мляко, подходящ за приготвянето на млечни напитки
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...