Тарт с грозде и крем от маскарпоне
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2023 Сладкишът се хареса на всички, но франджипанът изобщо не се получи като във видеото или описанието. Стана гъста каша, с консистенция почти като тази за основата и нищо общо с кремообразната очаквана, даже и след прибавянето на още един жълтък и още алкохол. Плюст това беше доста повече от показаното. Дали бадемите не са прекалено много?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...