Баница с праз лук
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2015 Получиха се много, много вкусни :) Благодаря за рецептата
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 Това са любими закуски на дъщеря ми,но ги правя без яйца.Това с 2л.брашно ме учуди,защото е твърде относително като количество,поради това,че брашното е пухкаво.Но както и да е,дали ще ги добавим,или не,зависи от водопоглъщаемостта на брашното.Важно е,резултатът да е добър!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 Не мога да ти обясня защо са тези 2 с.л. брашно. Честно казано и на мен ми е чудно, но буквално са по рецептата на баба и аз много си ги харесвам. Ти ако прецениш можеш и да не си ги добавяш - все пак всичко е въпрос на вкус.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 Познавам рецептата като \"Добруджанки\",но с по-малко яйца,а стават чудесни и без тях.Изглежда ми странно това добавяне на 2 с.л.брашно накрая,след като вече са вложени 3 чаши брашно.
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...