Баница с праз лук
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2015 Получиха се много, много вкусни :) Благодаря за рецептата
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 Това са любими закуски на дъщеря ми,но ги правя без яйца.Това с 2л.брашно ме учуди,защото е твърде относително като количество,поради това,че брашното е пухкаво.Но както и да е,дали ще ги добавим,или не,зависи от водопоглъщаемостта на брашното.Важно е,резултатът да е добър!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 Не мога да ти обясня защо са тези 2 с.л. брашно. Честно казано и на мен ми е чудно, но буквално са по рецептата на баба и аз много си ги харесвам. Ти ако прецениш можеш и да не си ги добавяш - все пак всичко е въпрос на вкус.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2014 Познавам рецептата като \"Добруджанки\",но с по-малко яйца,а стават чудесни и без тях.Изглежда ми странно това добавяне на 2 с.л.брашно накрая,след като вече са вложени 3 чаши брашно.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...