Пастет от сьомга (риет)
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.08.2018 Много ми хареса, но за моя балкански вкус е твърде сладко. Следващия път ще го направя с 50 гр шоколад. Единственото отклонение от рецептата бе, че използвах бял пипер. Тайната съставка е супер :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.07.2017 скептична съм, не бих пробвала.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...