Шишчета с праскови, халуми и люта чушка
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
22.09.2017 Благодаря за чудната рецепта :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
08.09.2015 благодаря още днес ще я оритам
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2015 Виолета, джинджифилът няма аналог, с който може да се замени. В Азия джинджифилът е като чесънът при нас. Ако нямаш джинджифил под ръка, просто го пропусни. Нашият съвет е, ако искаш, да добавиш още чесън - чеснов патладжан ще се получи добре.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2015 а с какво може да се замени джинджифил
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.08.2015 страхотен вкус аз я направих на фурната ,избягвам да пържа ,
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...