Пълнени агнешки чревца
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2014 Става много ароматно. Аз предварително леко запеках подправките. Аромата става по-силен.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2014 БЛАГОДАРЯ ! ВИЕ СТЕ ВЪЛШЕБНИЦИ И МНОГО ВИ ОБИЧАМ !
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.05.2014 Иво Ки, подправката е подходяща за агнешко, телешко, гювеч и ориз.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.05.2014 Непременно ще си я приготвя !!! Имам всички подправки.
За какво е най подходяща??
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...