Апио

Гост: Емил Кало, председател на Организация на евреите в България "Шалом"
Източник: Бон Апети
Дата: 03.09.2005
Апио
 
Необходими продукти:
2 глави целина
1/2 морков
10 джанки
2 с. л. олио
1/2 ч. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Апио
Целината се нарязва на малки парчета, морковът – на колелца и заедно с измитите джанки се поставят в тенджера.
2
Апио 2
Наливат се 2 с. л. олио и 1 ч. ч. вода (колкото да покрие продуктите), посолява се и се вари на бавен огън, докато целината стане прозрачна. Предястието се сервира студено.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: