Андалуско кьопоолу

Испанска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Андалуско кьопоолу
 
Необходими продукти:
1/2 глава лук
2 сварени яйца
1 к. ч. олио
1-2 с. л. магданоз
1 ч. л. бял пипер
червен пипер за поръсване
4 патладжана


Начин на приготвяне:
1
Андалуско кьопоолу
Патладжаните се обелват, нарязват се надребно и се сипват в купа.
2
Андалуско кьопоолу 2
Добавят се наситнените сварени яйца, лук и магданоз.
3
Андалуско кьопоолу 3
Овкусява се с олио, сол и бял пипер. Разбърква се добре.
4
Андалуско кьопоолу 4
При сервиране разядката се поръсва с червен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: