Сос “Чимичури”
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2017 Стана страхотно вкусно, сосът е уникален.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.04.2017 Бургера стана много вкусен, соса не ми допадна, харесвам го повече с млечен сос :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.01.2017 Добавих малко червен лук ,не е лош :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Джаро, ако смесиш каймата със соса, то каймата ще се овкуси изцяло от соса и така ще получиш една много подправена кайма, но няма да имаш класически бургер (със сос), но пак ще се получи вкусно. Препоръчваме ти, да не слагаш целия сос наведнъж, защото може да дойде прекалено много като количество, а да прибавиш първо половината сос и след като омесиш каймата добре, да прецениш, дали има нужда, да слагаш и останалото количество сос.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
24.08.2015 ако мешам соса с каймата ще се получи ли нещо?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...