Окрошка

Руска студена супа със зеленчуци и квас
Източник: Бон Апети
Дата: 01.08.2013
Окрошка
 
Необходими продукти:
1 картоф
2 краставици
1 връзка репички
1 връзка пресен лук
2 яйца
1,4 л квас
200 г заквасена сметана
1/2 връзка копър
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Окрошка

Картофът се сварява, обелва се и се нарязва на кубчета.

 


2
Окрошка 2

Яйцата се сваряват за 9 минути, обелват се и също се нарязват на кубчета.

 


3
Окрошка 3

Всички останали продукти се нарязват наситно и се смесват с кваса.

 


4
Окрошка 4

Заквасената сметана се разбърква с част от течността, за да не стане на бучки, и се прибавя.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: