Агнешки шишчета

Мариновани с лук, чесън и зехтин, за да се насладите на прекрасен аромат и вкус
Източник: Бон Апети
Дата: 28.01.2013
Агнешки шишчета
 
Необходими продукти:
500 г месо от агнешки бут
2 скилидки чесън
1 глава лук
2 с. л. зехтин „Екстра върджин”
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Агнешки шишчета

Месото се нарязва на кубчета, подправя се със сол, зехтин и черен пипер, както и с нарязани лук на ивички и чесън наситно. Покрива се с пластик и се оставя да престои 2 часа и 30 минути в хладилник.

 


2
Агнешки шишчета 2

След това месото се нанизва на шишчета.

 


3
Агнешки шишчета 3

Пече се на сух тиган с незалепващо покритие.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


252 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: