Агнешки сач

Източник: Бон Апети
Дата: 30.05.2005

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г агнешки бут
100 мл агнешки бульон
4 гъби
2 домата
2 червени печени чушки
1 глава лук
по 2-3 клонки целина, магданоз и джоджен
по щипка сол и черен пипер
3 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Агнешки сач
Месото се нарязва на късчета. Посолява се, подправя се с черен пипер и се запържва в нагорещен тиган.
2
Агнешки сач 2
Лукът, гъбите и доматите се нарязват надребно и когато месото се зачерви, последователно се прибавят към него. Слагат се нарязаните наситно червени чушки, целина, магданоз и джоджен.
3
Агнешки сач 3
Подправя се със сол и се налива агнешкият бульон. Оставя се да покъкри малко. Готовото ястие се пренася в нагорещен сач и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: