Печено агнешко с бяло вино
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2014 Чуден гювеч. Прекрасно разнообразие на трапезата от свинското и телешкото. Нямах гъби и не съм слагала, но въпреки това стана много добре. При мен, обаче, ястията в гювеч винаги изискват по-дълго време престой във фурната. Или поне ние го предпочитаме добре приготвено - да пада месото от кокъла, както се казва.
Отива в графата \"Любими\" :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2014 Много вкусно. От подправките и кората на лимона вкуса на агнешкото е много различен, но в същото време и много приятен. Опитах рецептата и със свинско и също много ни хареса.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2014 Получи се прекрасно ястие! Направих го в гювеч. Подправките ги добавих 20 минути преди гъбите, сложих и съвсем малко прясна мента. Добавих и малко праз в средата на готвенето, че имах.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2014 А дали е добре тази рецепта да се изпълни в гювеч? Дайте мнение. Аз бих сложил пресните подправки заедно с гъбите, за да запазят повече своите автентични аромати. Бих добавил и малко калоферче или салвия. Рецептата е страхотна, със сигурност ще я изпробвам още днес. Въпросът е дали я приготвя в гювеч? А това с лимона на кората съм сигурен, че ще внесе много различен характер.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Приготвих го , наистина е много вкусно . Препоръчвам ви го :) .
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...