Печено агнешко с бяло вино
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2014 Чуден гювеч. Прекрасно разнообразие на трапезата от свинското и телешкото. Нямах гъби и не съм слагала, но въпреки това стана много добре. При мен, обаче, ястията в гювеч винаги изискват по-дълго време престой във фурната. Или поне ние го предпочитаме добре приготвено - да пада месото от кокъла, както се казва.
Отива в графата \"Любими\" :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2014 Много вкусно. От подправките и кората на лимона вкуса на агнешкото е много различен, но в същото време и много приятен. Опитах рецептата и със свинско и също много ни хареса.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2014 Получи се прекрасно ястие! Направих го в гювеч. Подправките ги добавих 20 минути преди гъбите, сложих и съвсем малко прясна мента. Добавих и малко праз в средата на готвенето, че имах.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2014 А дали е добре тази рецепта да се изпълни в гювеч? Дайте мнение. Аз бих сложил пресните подправки заедно с гъбите, за да запазят повече своите автентични аромати. Бих добавил и малко калоферче или салвия. Рецептата е страхотна, със сигурност ще я изпробвам още днес. Въпросът е дали я приготвя в гювеч? А това с лимона на кората съм сигурен, че ще внесе много различен характер.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Приготвих го , наистина е много вкусно . Препоръчвам ви го :) .
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...