Агнешка запеканка

Гост: Желязка Иванова, хотел-ресторант "Боровец"
Източник: Бон Апети
Дата: 22.02.2006

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г пресни гъби
50 г топено сирене
50 г кашкавал
2 с. л. зехтин
1/2 ч. л. джоджен


Начин на приготвяне:
1
Агнешка запеканка
Агнешката глава се сварява, след което се обезкостява. Гъбите се нарязват наситно и се задушават в зехтина.
2
Агнешка запеканка 2
Месото се добавя към задушените гъби, слага се нарязаното топено сирене, разбърква се.
3
Агнешка запеканка 3
Ястието се прехвърля в керамична гондола и се покрива с нарязания на малки кубчета кашкавал. Поставя се в студена фурна, която постепенно се загрява. Когато кашкавалът се зачерви, запеканката е готовa за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


120 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: