Яхния от пресен лук с маслини
Лора и Стоян
34. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2022 Страхотно изглежда, ще я направя!
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2020 А ето така изглежда в готов вариант. За да се запълнят празнините между сърмите и заливката да покрие равномерно ястието се добавя плънка, която е останала.
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2020 Ястието се нарича дроб сърма и поради тази причина трябва да се приготви именно като сърми увити в було.
|
31. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2020 Черен дроб на дроб сърма не се слага , започва да нагарча от черният дроб
|
30. |
Изпрати
лично съобщение |
19.11.2018 Аз добавих гъби към рецептата, като леко ги задуших в масло. Както се вижда - двама човека изядоха половин тава :-)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...