Торта с бишкоти и крем "Мока"
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.09.2022 Вкусен и ароматен сладкиш!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2017 Любим сладкиш
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2017 Класика! Много хубаво сладко!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2016 Агнесата я правим от десетилетия в моето семейство без да слагаме във фурната с глазурата да се изсушава. А след като намажем глазурата я оставяме в хладилник за една нощ да се засуши. Но сега така го правя като Вас! Любим десерт!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Ружа, почти винаги коричката леко се начупва по краищата на този сладкиш, тъй като глазурата се втвърдява. За да избегнеш начупване, може да опиташ да разрежеш готовия сладкиш с нагрят нож, потопен във вода.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...