Барбекю ребърца \"Мемфис\"
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2017 Приготвих без лук, чесън и люто ... запържих чушката преди каймата , добавих малко червен пипер ... Само не разбрах този бульон кога се слага и го пропуснах ... Тестото има нужда от сол ; може да се удвои количеството на червения пипер ... Номазах с яйце и отгоре
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2014 отлична рецепта.аз я направих със свинско и също се получи много добре
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
26.02.2014 С бакпулвер, но е добре да го оставите малко време настрана.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2014 В рецептата е отбелязано, че е нужен бакпулвер за тестото, а по надолу в обяснението \"докато го чакате да втаса\". С мая ли се прави тестото или с бакпулвер?!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...