Причината е, че мускулите на рибата са рехави, месото й съдържа много вода и това е идеална възможност в нея да се развиват всякакви бактерии. Затова когато купувате риба гледайте да е прясна, сгответе я веднага и не я притопляйте. А и освен това ще изсъхне, което ще влоши и вкусовите й качества.
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...